the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Οι magic de spell στα Χανιά

Το φεστιβάλ στα Χανιά πραγματοποιήθηκε το διήμερο της προηγούμενης Παρασκευής και του προηγουμένου Σαββάτου στο φρούριο Σαν Σαλβατόρε όπου πριν μερικά χρόνια έστεκε μονάχο και χρεοκοποίο το ιστορικό ξενοδοχείο και αρχιτεκτονικό αριστούργημα Ξενία όπως τα υπόλοιπα σε όλη την χώρα.
Στο φεστιβάλ έπαιξαν και οι Μagic De Spell τους οποίους απαθανατίσαμε πάνω στη διασκευή του "Κυρ Παντελή" του μεγάλου Πάνου Τζαβέλα , ενώ αμέσως μετά πραγματοποιούν το κλείσιμο “Εμένα Οι Φίλοι Μου” σε ποίηση της Κατερίνας Γώγου.
Το βίντεο είναι με κινητό και η απόδοση δεν είναι και τόσο καλή ωστόσο όμως η διασκευή είναι όλα τα λεφτά έστω και αν ξεκινά λίγο μετά την αρχή του πρώτου τραγουδιού....
Για τη ιστορία να πούμε πως το εν λόγω σχήμα δημιουργήθηκε το 1980 ως ένα αγγλόφωνο new wave σχήμα με επιρροές και από το electro punk, όλα αυτά μέχρι τον 6ο τους δίσκο.
Μετά από τους έξι πρώτους δίσκους τους και μετά από 11 χρόνια το 1993 για την ακρίβειά κυκλοφόρησαν τον πρώτο ελληνόφωνο δίσκο τους με τον τίτλο "Διακοπές στο Sarajevo", έκτοτε και έως σήμερα οι Magic De Spell έχουν κυκλοφορήσει άλλους οκτώ δίσκους στο ενεργητικό τους, όλοι ελληνόφωνοι σε σύνολο δεκαπέντε.
Οι Magic De Spell παρότι έχουν αλλάξει πολλά μέλη έως σήμερα αποτελούν μια απ' τις σπουδαίες και εμβληματικές ροκ μπάντες της χώρας.

2 σχόλια:

I Want Freedom είπε...

Πραγματι, οχι πολυ καλη η ποιοτητα του βιντεο. Ελπιζω να βρω αυτη τη διασκευη καπου στο internet..!
Αγωνιστικους χαιρετισμους απο Καρδιτσα..!

Radio Collectiva Team είπε...

@I Want Freedom
Σ/φε ήταν μια σκέψη της στιγμής που έγινε σε χρόνο μηδέν πραγματικότητα μιας και προκείται για ένα από τα αγαπημένα μας τραγούδια...
Ισως να μην έχει και τοση σημασία η ποιότητα(έχει αλλά κατανοείς τι εννοούμε)σε σχέση με το μήνυμα...

istoschSHOP

istoschSHOP
R-HORSE Gaming Mouse FC-5215

12 χρόνια istosch data &web center...Και το ταξίδι συνεχίζεται....


https://mikisradio.blogspot.gr/

the blog powerd by istosch-data &web center